Bu Kişisel Blog'da Yazı'ya yazılmış yorum bulunmaktadır.

Firefox 4 Kararlı Sürüm 22 Mart'ta Yayınlanacak


Internet Explorer 9 kararlı sürüm yeni duyurulmuştu ki, Firefox 4 ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Firefox ekibinden Damon Sicore’un resmî Firefox Forumu’nda dile getirdiğine göre Firefox 4 kararlı sürüm 22 Mart günü yayınlanacak.

Firefox 4


Internet Explorer son sürümün yayınlanmasından birkaç gün sonra gelen açıklama bu anlamda farklı bir çekicilik taşıyor. Her iki ürün arasındaki rekabeti yakından izleyen biz kullanıcılar için bu durum bir avantaja dönüşebilir. Zira her iki ürünün arka arkaya sunuluyor olmasıyla çok daha rahat ve sıcak bir kıyaslama – deneme şansı yakalayacağız.

Firefox’un bu son sürümüne karşı olan güveninin tam olduğunu belirtelim. Çünkü Firefox ekibi, bir süre önce paylaşılan Firefox 4 RC1 sürümünün yerine doğrudan kararlı sürümü yayınlamayı bile düşünmüşmüşler. Şu ana kadar Firefox RC1 sürümünü kullanan kullanıcılardan çok sayıda olumlu dönüt aldıklarını ekleyen ekip, her şeyin düşünüldüğü gibi sürmesi halinde 22 Mart’ta kararlı sürümü yayınlayacaklarını ifade etti.

Firefox 4 kararlı sürümün, bir Microsoft ürünü olan Internet Explorer 9’un aksine Windows XP üzerinden de kullanılabileceğini hatırlatalım.

0 yorum: