Bu Kişisel Blog'da Yazı'ya yazılmış yorum bulunmaktadır.

Ünlü Yıldızlar YouTube'a Özel Yayınlar Hazırlıyor


YouTube KanalBugün çıkan habere göre Google, YouTube'a özel olarak yayın hazırlayacak yaklaşık 100 yeni kanal için 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Televizyon, film, müzik, haber ve spor dalındaki ünlü ve tecrübeli isimleri bir araya toplayan firma her kesime hitap etmeyi planlıyor.

YouTube'da önümüzdeki ay yayına geçmeye başlayacak kanalları hazırlayacaklar arasında Reuters, the Wall Street Journal, Jay-Z, Ashton Kutcher, Deepak Chopra, Shaquille O'Nealve Madonna gibi isimler var. Eğlenceli kişiliğiyle tanınan basketbol yıldızı Shaquille O'Neal bir komedi kanalıyla, Madonna ise dans kanalıyla karşımıza çıkacak.
YouTube'un amacı profesyonel yapımcı ve yayıncılar sayesinde kullanıcıları siteye bağlayabilecek özel video içerikleri oluşturarak reklam satışlarını artırabilmek. Önümüzdeki ay yayına geçecek kanallarla bağlantılı olarak Google TV'nin yeni versiyonu da bugün duyuruldu. Yeni versiyona eklenen YouTube uygulaması içeriğe kanallar üzerinden erişilmesini sağlıyor. Yayına hazırlanan kanallara bu sayfadan göz atılabilir.

1 yorum: